Gratis distributie

De distributie van een door Snappy opgesteld persbericht gebeurt geheel GRATIS. Je bericht wordt verspreid via een online persdistributiesysteem. Dat is maatwerk. Er wordt, speciaal voor jouw bericht, een verzendlijst samengesteld. Je persbericht gaat naar circa 250 zorgvuldig op relevantie geselecteerde journalisten en redacties.

Perslijsten

Heb je zelf al een persbericht gemaakt? Snappy zorgt ervoor dat het op de juiste plek komt. Verspreiding van jouw persbericht via op maat gemaakte perslijsten kost 30,- euro per bericht.

Nazorg*

Om journalisten attent te maken op jouw verhaal is het raadzaam om een persbericht wat ‘nazorg’ te geven. Dat houdt in dat Snappy heel selectief journalisten (telefonisch) benadert om ze attent te maken op jouw verhaal. Snappy legt ze uit waarom, voor hun doelgroep, jouw verhaal relevant en belangrijk is.

Eerst proberen

Nieuwe klanten kunnen de persdistributieservice GRATIS uitproberen. Bel of mail even en stuur je persbericht. Snappy laat je kosteloos en zonder enige verplichting kennismaken met de op maat gemaakte perslijsten.

*Let op! Snappy koestert zijn perscontacten! Nazorg is daarom alleen beschikbaar voor persberichten die door Snappy zelf zijn opgesteld en derhalve (onbetwistbaar) nieuwswaarde hebben voor betreffende journalisten en redacties.

U kunt deze pagina delen op: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPrint this pageEmail this to someone