Gratis persdistributie

De distributie van een door Snappy opgesteld persbericht gebeurt geheel GRATIS (én AVG-proof). Jouw bericht wordt verspreid via een online persdistributiesysteem. Dat is maatwerk. Er wordt, speciaal voor jouw bericht, een verzendlijst samengesteld. Je persbericht gaat naar circa 250 op relevantie geselecteerde redacties.

Perslijsten

Heb je zelf al een persbericht gemaakt? Snappy zorgt ervoor dat het op de juiste plek komt. Verspreiding van jouw persbericht kost dan 90,- euro per bericht.

Nazorg*

Om journalisten attent te maken op jouw verhaal is het raadzaam om je persbericht wat ‘nazorg’ te geven. Snappy benadert heel selectief journalisten (telefonisch) om ze attent te maken op jouw verhaal. Snappy legt ze uit waarom, voor hun doelgroep, jouw verhaal relevant en belangrijk is.

Eerst proberen

Nieuwe klanten kunnen de persdistributieservice GRATIS uitproberen. Bel of mail even en stuur je persbericht. Snappy laat je kosteloos en zonder enige verplichting kennismaken met ‘perslijsten op maat’.

*Let op! Snappy koestert zijn perscontacten! Nazorg is daarom alleen beschikbaar voor persberichten die door Snappy zelf zijn opgesteld en derhalve (onbetwistbaar) nieuwswaarde hebben voor betreffende journalisten en redacties.

U kunt deze pagina delen op: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email