Victoria Rekatsinas

Victoria Rekatsinas

  Victoria Rekatsinas (Dokters van de Wereld)

“Tijdens mijn dienstverband als communicatiemanager van Dokters van de Wereld heb ik enkele jaren met veel plezier met Snappy samengewerkt. Snappy is door Dokters van de Wereld o.m. ingehuurd om persberichten te verzorgen. Hij heeft geadviseerd over hoe nieuwsberichten bij journalisten onder de aandacht te brengen. Hij schreef de persberichten en verzorgde de distributie. Snappy heeft Dokters van de Wereld herhaaldelijk in het nieuws gebracht bij gerenommeerde media. Zijn inspanningen hebben geleid tot verschillende radio-interviews en publicaties in toonaangevende kranten en online nieuwsmedia.

Daarnaast heeft Snappy voor onze organisatie een persstrategie ontwikkeld. Dat leverde een praktische handleiding op die medewerkers steeds paraat houden voor situaties waarin we zelf de pers willen benaderen of door journalisten benaderd worden. Snappy heeft, samen met mij en in nauw overleg met de rest van het managementteam, het beleid ontwikkeld voor de persstrategie. Vervolgens heeft hij dat beleid in praktische protocollen gevat die voor iedereen duidelijk en werkbaar zijn. Dit was een enorme meerwaarde voor een organisatie die hard aan de weg timmert om de naamsbekendheid te vergroten!

Werken met Snappy inspireert. Hij is creatief en oplossingsgericht. Hij luisterde goed naar onze organisatiebehoeften en wist dit te vertalen naar de meest passende oplossing. Zijn journalistieke expertise is bovendien echt van meerwaarde gebleken voor de organisatie. Ook bij last minute klussen kon ik altijd op hem rekenen. Als persoon kan ik Snappy omschrijven als vriendelijk, capabel, analytisch, pro-actief en dienstbaar. Ik beveel hem van harte aan!!!”