Wat kost dat?

Werk van Snappy is waardevol, maar niet duur. Een puntig, prikkelend persbericht wordt al geleverd vanaf 195,- euro. De distributie krijg je er GRATIS bij!

Overweeg je een grotere opdracht uit te zetten? Dan kun je rekenen op genereuze kortingen. Vraag in dat geval een offerte aan.

Wat nu?… Welnu, het kennismakingsgesprek is…..Gratis kennismaking met Snappy

Vraag een offerte

Heb je één grote, complexe opdracht? Of wil je alle persberichten voor jouw organisatie in bulk inkopen? Dan loont het zich om de opdracht(en) goed te beschrijven en een offerte aan te vragen. Kortingen kunnen oplopen tot 35%.

Je wilt nog meer korting!?

Dat kan. Overweeg in dat geval om de distributie van je persberichten ook uit te besteden. De kortingen op de uurtarieven kunnen dan oplopen tot 41% (€ 35,-/uur)

Distributie is GRATIS en onbeperkt!

Jouw mailings worden via het grootste Nederlandse persdistributiesysteem verzonden naar alle relevantie redacties en bloggers (doorgaans circa 1.000 – 2.000 adressen).

Bij afname van de module ‘distributie & nazorg’ kun je, gedurende één jaar een onbeperkt aantal persberichten verzenden.

Nazorg

De module ‘distributie & nazorg’ voorziet in 1-2 uur nazorg bij elke verzending. Journalisten waarvan het meest waarschijnlijk is dat ze belangstelling hebben voor uw bericht worden gebeld. Er wordt met hen besproken wat ze eventueel nog nodig hebben om van het persbericht een redactioneel nieuwsbericht te maken. Eventueel worden afspraken gemaakt voor een interview of het toezenden van aanvullende informatie.

Voor nazorg worden uren in rekening gebracht. De minimum afname is 27 uur à € 945,- per jaar. Voor extra uren wordt € 35,- per uur in rekening gebracht.

Eénmalige distributie?

Wil je slechts éénmalig een persbericht distribueren? Ook dat kan. Er wordt dan een perslijst voor je samengesteld. De tarieven voor eenmalige distributie worden in overleg vastgesteld.