Tijdschrift alleen voor de ├ęchte Tweakers-fans bedoeld

Techie-website Tweakers heeft de stap gewaagd naar het uitgeven van een printmagazine. Het blad moet gezien worden als een extraatje voor de abonnees, laat hoofdredacteur Wout Funnekotter weten. Tweakers Magazine wordt opgestuurd naar abonnees van het online product. Er hoeft dus geen apart abonnement voor afgesloten te worden.

tweakers brengt printmagazine uit

tweakers brengt printmagazine uit

De online Tweakers-site is gratis toegankelijk, maar biedt ook abonnementen. Daarmee kunnen de fans op verschillende manieren de website steunen en krijgen daarvoor privileges retour. Maar vanaf deze zomer kunnen de ‘Elite supporters’ (18,75 euro per maand) ook tweemaandelijks een magazine in de bus verwachten. Tweakers Magazine is daarnaast ook los te koop bij AKO.

Printmagazine

“Al onze abonneevoordelen zijn digitaal”, zegt Funnekotter. “We wilden ook iets anders doen.” In het tijdschrift zijn onder meer achtergrondverhalen te vinden. Die worden later pas op de website gepubliceerd. Een ander deel van het blad bestaat uit exclusieve content die alleen in het blad staat. Daarbij kan het bijvoorbeeld gaan om een interview.

Meer bij: … Stimuleringsfonds voor de Journalsitiek