Snappy verstuurt GRATIS jouw persbericht

Zorg dat je er snel bij bent. Snappy verstuurt de komende weken jouw persbericht GRATIS naar circa 250 nieuwsredacties en freelance journalisten. BEL gauw want het aanbod is beperkt.

Weg met die stokoude perslijst!

Gebruik jij nog steeds een vergeelde lijst met perscontacten voor de distributie van jouw persberichten? Of gebruik je een gratis verzendservice die geen door geen enkele journalist wordt geraadpleegd? Stop daarmee! Snappy stelt deze week GRATIS een kakelverse lijst voor je samen, speciaal voor jouw nieuwsbericht.

Zorg dat jouw persbericht doel treft! Eis maatwerk!

Uit een bestand van circa 10.000 up-to-date perscontacten stelt Snappy voor jou een lijst samen van circa 250 relevante mediarelaties. Geef jouw persoonlijke wensen door en Snappy zorgt voor een actuele en relevante verzendlijst. Wil je regionale media benaderen? Of juist landelijke? Wil je vakbladen en bloggers aanspreken met jouw persbericht? Of radio en televisie? Snappy selecteert precies de perscontacten die jij wilt benaderen en helpt je bovendien met nuttige suggesties en adviezen.

Verzenden? Wordt voor je gedaan!

Je persbericht wordt vanuit een professioneel verzendsysteem verzonden naar alle voor jou geselecteerde perscontacten. Wil je weten wie jouw bericht ontvangen en gelezen hebben? Wacht dan even een paar dagen en bel dan met Snappy. Je krijgt een uitdraai van het resultaat in je mailbox.

Helemaal GRATIS!? … JA!

Snappy biedt deze service helemaal gratis aan. Het enige wat je daarvoor moet doen is even contact opnemen en je persbericht doormailen.

Wat als je blijvend van de service gebruik wilt maken?

Klanten van Snappy krijgen altijd gratis distributie aangeboden wanneer ze een persbericht inkopen.

Wat als je liever zelf je persberichten opstelt?

Geen probleem. Ook dan kun je gebruik maken van het geavanceerde persdistributiesysteem van Snappy. Je betaalt in dat geval 30,- euro per mailing. Snappy is daarmee de goedkoopste aanbieder van perslijsten op maat.

Wat krijg je precies?

Snappy maakt gebruik van de grootste en meest complete journalistendatabase in de Benelux met bijna 10.000 journalisten bij landelijke en regionale media. De verzendservice onderscheidt zich van concurrenten op de volgende eigenschappen:

  • gratis persoonlijk advies
  • de scherpste prijs
  • verzending via e-mail
  • geheel vrij van abonnementskosten
  • gratis verspreiding via Twitter
  • gratis links naar websites
  • gratis foto’s meesturen
  • bepaal zelf datum en tijdstip van de verspreiding
  • gratis resultatenlijst van de mailing.
  • nazorg en promotie (optioneel).
Waarom zou je geen gratis online service gebruiken?

Dat kan. Er zijn websites die gratis verspreiding van persberichten aanbieden. Je verstuurt dan je bericht naar een generieke lijst van journalisten. Dat betekent echter dat jouw bericht vooral terecht komt bij ontvangers die daar niets mee kunnen. Bovendien zijn de adressenbestanden van dit soort mailingdiensten in de regel hopeloos verouderd of hebben, om bovengenoemde reden, de journalisten de mailings al direct naar hun spambox geleid.

Wat gratis aanbieders vaak wel voor je doen, is jouw bericht op hun site publiceren. Journalisten raadplegen die sites nauwelijks, maar zoekmachines indexeren ze wel. Je moet je echter wel de vraag stellen of het niet veel zinvoller is om die zoekmachines naar jouw eigen site te laten verwijzen. Het is dus raadzaam om je persberichten op jouw eigen website te publiceren. Daar vindt immers de belangrijkste interactie plaats met jouw doelgroep. 

Persbericht versturen? Bel even: 085-8768874

©Snappy Persdiensten 2015

Vind je dit nuttige informatie? Deel het dan met je vrienden!